• Taze
Saç Vapur Kapağı, Derin iklimlendirme için ısı kapağı, Saç bakımı ısıtma Kapağı, Yağ Isıl İşlem Kapağı, Sıcaklık Ayarlı Saç

Saç Vapur Kapağı, Derin iklimlendirme için ısı kapağı, Saç bakımı ısıtma Kapağı, Yağ Isıl İşlem Kapağı, Sıcaklık Ayarlı Saç

Rating 
₺ 165.80

Mal
Mağazada

【Sıcaklık Ayarı】 : Isıl işlem kapağında 3 vites sıcaklık ayarı vardır, güvenliğiniz ve maksimum Konforunuz için sıcaklığı ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. 【Mükemmel işçilik】 : İç kapak spiral ısıtma teli, ısı kapağı tek tip ısıtmadır ve inanılmaz saç bakımı deneyimi sağlar.Iyi işçilik ile, saç vapur kapağı aşınmaya dayanıklı ve kullanımı dayanıklıdır. 【Derin Şartlandırma】 : Saç bakım şapkası saç hasarını etkili bir şekilde azaltabilir, uçlardaki kabarmayı ve taşmayı giderebilir ve saçınızı derinlemesine besleyebilir. hair.It saçların beslenmeyi daha iyi emmesini sağlamak için beslenme saç yağını daha uzun süre saçlarda tutabilir. 【Premium Malzeme】 : Elektrikli ısıtma kapağı, güvenli ve kullanımı kolay PVC malzemeden yapılmıştır.Evinizde her yerde kullanabilirsiniz, giymesi kolay ve rahattır.Artık derin bir saç bakımı için salona gitmenize gerek yok. 【Tüm kafa boyutlarına uyar】 : Isıtma kapağı tüm saçı kaplayacak kadar geniş ve derindir.Bir beden küçükten büyüğe tüm kafalara uyar.Ayarlanabilir ipli, kapağı tam olarak doğru yapar.Giymek için rahat ve hafif. 【Sıcaklık Ayarı】 : Isıl işlem kapağında 3 vites sıcaklık ayarı vardır, güvenliğiniz ve maksimum Konforunuz için sıcaklığı ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. 【Mükemmel işçilik】 : İç kapak spiral ısıtma teli, ısı kapağı tek tip ısıtmadır ve inanılmaz saç bakımı deneyimi sağlar.Iyi işçilik ile, saç vapur kapağı aşınmaya dayanıklı ve kullanımı dayanıklıdır. 【Derin Şartlandırma】 : Saç bakım şapkası saç hasarını etkili bir şekilde azaltabilir, uçlardaki kabarmayı ve taşmayı giderebilir ve saçınızı derinlemesine besleyebilir. hair.It saçların beslenmeyi daha iyi emmesini sağlamak için beslenme saç yağını daha uzun süre saçlarda tutabilir. 【Premium Malzeme】 : Elektrikli ısıtma kapağı, güvenli ve kullanımı kolay PVC malzemeden yapılmıştır.Evinizde her yerde kullanabilirsiniz, giymesi kolay ve rahattır.Artık derin bir saç bakımı için salona gitmenize gerek yok. 【Tüm kafa boyutlarına uyar】 : Isıtma kapağı tüm saçı kaplayacak kadar geniş ve derindir.Bir beden küçükten büyüğe tüm kafalara uyar.Ayarlanabilir ipli, kapağı tam olarak doğru yapar.Giymek için rahat ve hafif.Şartname : Durum : %100 % Yenİmalzeme : PVCCrenk : resim gösterildiği gibiısıtma Seviyeleri : 3 Seviyeleriplug Tipi : AB Fiş, ABD Fiş, İNGILTERE Tak(Isteğe Bağlı) Gerilim : 110/220 Vboyutu : Yaklaşık.25x17 cm / 9.8x6. 7 inçpaket şunlardır : 1 x saç vapur kapağınot : Uzun süreli ısıtmayı önlemek için lütfen kullanımdan sonra güç kaynağını fişten çekin.Ürün ovalanamaz veya çekilemez ve katlanamaz veya bükülemez.Elektrik sızıntısını önlemek için hasar tespit edildiğinde lütfen ürünü kullanmayı bırakın.Bu ürünün fermuar renginin rastgele gönderileceğini lütfen unutmayın, lütfen sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

detaylı bilgi

Condition:
100% Brand New
Material:
PVC
Color:
as picture shown
Heating Levels:
3 levels
Plug Type:
EU Plug, US Plug, UK Plug(Optional)
Voltage:
110/220v
Size:
Approx.25 x 17cm / 9.8 x 6.7in
Package Include:
 
1 x Hair Steamer Cap:
Note:
Please unplug the power supply after use to avoid prolonged heating. The product cannot be rubbed or pulled, and cannot be folded or twisted. Please stop using the product when damage is found to prevent electricity leakage.:
Please note that the zipper color of this product will be sent randomly, please make sure you don't mind before ordering. :

Müşteri seçimi