• Taze
Gamepad Dönüştürücü, Pro PS4 İnce Xbox One Xbox One S Xbox One Wii u Gamepad PS4 PS4 Pil Yosoo Sağlık X PS3 PS3 İnce Anahtarı

Gamepad Dönüştürücü, Pro PS4 İnce Xbox One Xbox One S Xbox One Wii u Gamepad PS4 PS4 Pil Yosoo Sağlık X PS3 PS3 İnce Anahtarı

Rating 
₺ 22.40

Mal
Mağazada

Oyun konsolu fare ve klavye dönüştürücü, KX dönüştürücü.USB arayüzü, kullanımın tadını çıkarabilirsiniz.Güçlü uyumluluk, PS4/PS4 Pro/PS4 Slim/Xbox One/Xbox One S/Xbox One X/PS3/PS3 Slim/Switch ve diğer mevcut ana oyun konsolu için uyumludur.Geniş bir kullanım yelpazesi, ana makineniz ne olursa olsun, hangi sürümde olursa olsun, çatlamış olsun, ağ olsun, dönüştürücü kullanılabilir.Ana kontrolörler için destek, fare, gecikme ve sıkışmış sorun olmayacak. 1. Oyun konsolu fare ve klavye dönüştürücü, KX dönüştürücü.2. Güçlü uyumluluk, PS4/PS4 Pro/PS4 Slim/Xbox One/Xbox One S/Xbox One X/PS3/PS3 Slim/Switch ve diğer mevcut ana oyun konsolu için uyumludur.3. Geniş bir kullanım yelpazesi, ana makineniz ne olursa olsun, hangi sürümde olursa olsun, çatlamış olsun, ağ olsun, dönüştürücü kullanılabilir.4. Ana kontrolörler için destek, fare, gecikme ve sıkışmış sorun olmayacak.5. USB arayüzü, kullanımın tadını çıkarabilirsiniz.Şartname : Özellikler : Oyun konsolu fare ve klavye dönüştürücü, KX dönüştürücü.Güçlü uyumluluk, PS4/PS4 Pro/PS4 Slim/Xbox One/Xbox One S/Xbox One X/PS3/PS3 Slim/Switch ve diğer mevcut ana oyun konsolu için uyumludur.Geniş bir kullanım yelpazesi, ana makineniz ne olursa olsun, hangi sürümde olursa olsun, çatlamış olsun, ağ olsun, dönüştürücü kullanılabilir.Ana kontrolörler için destek, fare, gecikme ve sıkışmış sorun olmayacak.USB arayüzü, kullanımın tadını çıkarabilirsiniz.Basit kullanım, kompakt ve taşınabilir.Özellikler : Malzeme : absrenk : Siyahağırlık : Yaklaşık. 117 GPAKET listesi : 1 x Dönüştürücü1 x Adaptör1 x talimatnot : Lütfen kullanmadan önce tutamak modunu açtığınızı onaylayın.Lütfen bu ürünün yeni tipinin ve eski tipinin rastgele gönderileceğini ve sipariş vermeden önce sakıncası olmayacağından emin olun.

detaylı bilgi

Features:
Game console mouse and keyboard converter, KX converter.:
Strong compatibility, compatible for PS4/PS4 Pro/PS4 Slim/XBOXOne/XBOXOne S/XBOXOne X/PS3/PS3 Slim/Switch and other current mainstream game console.:
A wide range of uses, regardless of your host is what version, whether cracked, whether the network, the converter can be used.:
Support for mainstream controllers, mouse, there will be no delay and stuck problem.:
USB interface, you can enjoy the use.:
Simple operation, compact and portable.:
Specifications:
Material:
ABS
Color:
Black
Weight:
Approx. 117g
Package list:
1 x Converter:
1 x Adapter:
1 x Instruction:
Note:
Please confirm to open the handle mode before use.:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Müşteri seçimi