• Taze
Uyumlu Jeep Cherokee / Commanche 2.5 L / 4.0 L Yeniden Kullanılabilir ve Yıkanabilir Yüksek Akışlı Açılır Hava Filtresi (Yeşil)

Uyumlu Jeep Cherokee / Commanche 2.5 L / 4.0 L Yeniden Kullanılabilir ve Yıkanabilir Yüksek Akışlı Açılır Hava Filtresi (Yeşil)

Rating 
₺ 14.04

Mal
Mağazada

▶ ️ Beygir Gücünü ve Hızlanma Oranını Artırmak için tasarlanmıştır. ▶ ️ Temizlenebilir ve Tekrar Kullanılabilir; Olağanüstü Filtreleme ile Yüksek Hava Akışı. ▶️ Sürüş Koşullarına Bağlı olarak Ceaning Gerekmeden önce 50.000 Mil kadar dayanır. ▶ ️ Orijinal Ekipman Üreticisi Araç Elektroniği ile Çalışır; 50 ABD Eyaletinin Tamamında Emisyonlar Yasaldır. ▶ ️ Araç Garantisini Geçersiz Kılmaz; Filtrenin Yeniden Yağlanmasını Gerektirmez. ▶ ️ Beygir Gücünü ve Hızlanma Oranını Artırmak için tasarlanmıştır. ▶ ️ Temizlenebilir ve Tekrar Kullanılabilir; Olağanüstü Filtreleme ile Yüksek Hava Akışı. ▶️ Sürüş Koşullarına Bağlı olarak Ceaning Gerekmeden önce 50.000 Mil kadar dayanır. ▶ ️ Orijinal Ekipman Üreticisi Araç Elektroniği ile Çalışır; 50 ABD Eyaletinin Tamamında Emisyonlar Yasaldır. ▶ ️ Araç Garantisini Geçersiz Kılmaz; Filtrenin Yeniden Yağlanmasını Gerektirmez.Yeniden kullanılabilir Damla Filtremiz, satın aldığınız son hava filtresi olacak şekilde tasarlanmıştır. car.It temizlenebilir ve tekrar kullanılabilir ve sizin için olağanüstü filtreleme sağlar engine.It OEM hava kutunuza sığar ve fabrika filtresini değiştirir.Pamuklu gazlı bez ortamı filtrelendikçe performans artar ancak hava akışını engellemez.Bu filtreler yağ gerektirmez, bu nedenle maf sensörünüzü bir CEL atarak tıkamaz.Paket içeriği : 1 X Yedek hava Filtre Sibu ürün ile uyumludur : 87-95 Jeep Cherokee 2.5 L 4.0 L87-92 Jeep Commanche 2.5 L 4.0 L.

detaylı bilgi

Müşteri seçimi